• Na ruim 17 jaar kantoorwerk ben ik in 2003 fulltime gestart met mijn praktijk aan huis. Door mijn eigen ervaringen met intensief sporten, blessures en RSI-klachten wilde ik meer weten over massages. En het werd me in de loop van de jaren duidelijk dat ik iets met mijn handen wilde doen. Daarnaast vind ik het erg leuk om in direct contact met mensen te werken.

  Aanraken en geraakt worden zijn een rode draad in mijn leven en ik ben dankbaar dat ik dit dagelijks mag ervaren en er mee mag werken.  
  In 2013 ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog en gebruik deze kennis behalve in mijn praktijk ook om leefstijladvies en workshops/cursussen te geven. Heel interessant om te ervaren hoe je mindset invloed heeft op hoe je je voelt en wat je doet.

  Ik volg regelmatig allerlei cursussen en opleidingen omdat ik mijn werk serieus neem en ik het leuk vind om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in mijn vakgebied. Daarin wil ik professioneel zijn en vakkundig werken. Inmiddels heb ik de volgende opleidingen gevolgd; HBO-Westerse Medische Basiskennis, Manuele lymfedrainage, Sportmassage + Blessurepreventie, TouchPro®-stoelmassage, Stressconsultant, RSI-consultant, Shiatsumassage , Triggerpointcoach®,Dorntherapie, Spinale Segmenttherapie, Cupping, Fascia Release en HBO Toegepaste Psychologie. 

  In 2017 ben ik met twee trainers een beweeggroep in Eindhoven gestart voor iedereen die graag op eigen niveau in de buitenlucht actief wil zijn. Gratis, gezellig en laagdrempelig.   

  Sinds 2018 werk ik als trainer voor het opleidingsinstituut van de stoelmassage TouchPro® Europe. 

  In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit, schaatsen op natuurijs (dat is lang geleden....), hou van rommelen in de tuin en lezen.    

  Ik ben aangesloten bij de stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (st. CAT), GAT-geschillen en BAT-verzekeringen.

  CAT