• Triggerpointtherapie

  Hallo Marieke, Het is geweldig, de triggerpoint behandeling die ik bij jou onderga. Ik heb nu voor het eerst de gebruiksaanwijzing gelezen en de Thera cane gebruikt. In minder dan 24 uur is de pijn in mijn bovenbenen bijna verdwenen als sneeuw voor de zon. 2 weken geleden heb ik deelgenomen aan een wandeling van 15 km en heb deze vroegtijdig moeten stoppen vanwege de pijn en stijfheid in mijn benen. Vanochtend heb ik een wandeling gemaakt van ong. 7 km en het is prima gegaan. Ik voel me als herboren om zonder pijn te lopen en te wandelen, geweldig. Ik voel me zo gelukkig. Er is een wereld voor me open gegaan. Dankzij de behandelingen en het werken met de Thera cane.

  Nellie

 • Triggerpointtherapie

  Ik had ernstige knieklachten door een valpartij. De fysio was na een aantal behandelingen klaar maar ik had nog steeds pijn bij het lopen. Door de behandeling van Marieke zijn de pijnklachten ook verdwenen en kan ik nu probleemloos wandelen.

  Ad

 • Leefstijlcoaching 

  Marieke heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eetgewoontes. Daardoor ben ik nu wat afgevallen en voel me fitter. Fijne begeleiding met voldoende persoonlijke aandacht.

  Marcel

 • Triggerpointtherapie 

  Na mijn knie-operatie bleef ik klachten houden. Marieke kreeg de spieren in mijn benen los en zelfs in mijn buik zat een spier vast! Ik merkte in mijn auto dat ik veel rechter zit nu en mijn klachten zijn weg. 

  G. V. 

 • Stoelmassage 

  Marieke komt al jaren bij ons voor de maandelijkse stoelmassages. We kijken er altijd naar uit en zorgen dat we op kantoor zijn! 

  R te Eindhoven 

 • Dorntherapie 

  Ik kwam bij Marieke voor nekklachten en was heel verbaasd toen ze me vertelde dat ik een behoorlijk beenlengteverschil had. Met haar speciale techniek en huiswerk kan ik het nu goed onder controle houden en heb ik nauwelijks meer hoofdpijn. 

  Lies

 • Workshop Triggerpoints 

  De workshop zat goed in elkaar met theorie en praktijk. Fijn dat ik nu weet wat ik moet voelen en hoe ik ze kan behandelen. Er was ook nog tijd om de triggerpoints bij mijn klachten te behandelen. Ook fijn dat de groep klein was en daardoor veel persoonlijke aandacht. 

  Joke

 • Stoelmassage 

  Wat een verrassing was het voor ons! Onze teamleider had alleen gezegd dat we iets ontspannends zouden krijgen. Heerlijk om in zo'n korte tijd even de drukte achter te kunnen laten en onder de knedende handen van Marieke weg te dromen. Een fijne waardering voor onze inzet tijdens de drukke periode waar we nog midden in zitten!

  Eefje

 • Neurofeedbacktraining

  Het was meer uit nieuwsgierigheid dat ik de neurfeedbacktraining wilde ervaren dan dat ik klachten had. Na een paar sessies merkte ik dat het rustiger in mijn hoofd werd. Als ondernemer ben ik de hele dag met verschillende zaken in mijn hoofd bezig en dat gaat vaak tot 's avonds door. Toen ik met de tweede set van 6 trainingen begon merkte ik dat mijn slaap verbeterde. Ik sliep sneller in en werd ook echt moe voordat ik naar bed ging. Nadat ik de tweede training had afgerond voelde ik me mentaal sterker. Ik raak minder snel uit evenwicht en dat geeft meer rust in mijn werk. Omdat deze neurofeedbacktraining goed aansluit bij de activiteiten in mijn praktijk werk ik samen met Breintalent zodat meer mensen dat kunnen ervaren. 

  Marieke