30 november 2016

Marcel L.

Marieke heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eetgewoontes. Daardoor ben ik nu wat afgevallen en voel me fitter. Fijne begeleiding met voldoende persoonlijke aandacht.
17 februari 2016

Nellie

Hallo Marieke, Het is geweldig, de triggerpoint behandeling die ik bij jou onderga. Ik heb nu voor het eerst de gebruiksaanwijzing gelezen en de Thera cane gebruikt. In minder dan 24 uur is de pijn in mijn bovenbenen bijna verdwenen als sneeuw voor de zon. 2 weken geleden heb ik deelgenomen aan een wandeling van 15 km en heb deze vroegtijdig moeten stoppen vanwege de pijn en stijfheid in mijn benen. Vanochtend heb ik een wandeling gemaakt van ong. 7 km en het is prima gegaan. Ik voel me als herboren om zonder pijn te lopen en te wandelen, geweldig. Ik voel me zo gelukkig. Er is een wereld voor me open gegaan. Dankzij de behandelingen en het werken met de Thera cane.
30 juli 2014

A.S.

Ik had ernstige knieklachten door een valpartij. De fysio was na een aantal behandelingen klaar maar ik had nog steeds pijn bij het lopen. Door de behandeling van Marieke zijn de pijnklachten ook verdwenen en kan ik nu probleemloos wandelen.
03 juni 2014

S.B.

Goede behandeling gehad van triggerpoints en duidelijke uitleg. Mijn klachten zijn bijna weg.
^ Naar boven